Mucho Gusto

Gelegenheidsdrukwerk, wat en hoe?

drukwerk voor alle gelegenheden
drukwerk voor alle gelegenheden
huwelijksdrukwerk

   Wij drukken in-house uw drukwerk voor alle gelegenheden dankzij de aankoop van onze professionele drukmachine.

 

Onze troeven:

1. SNELLE LEVERING

       Dankzij de aankoop van onze digitale drukpers drukken wij 6 dagen op 7 uw gelegenheidsdrukwerk, dus ook op zaterdag en zondagvoormiddag!

2. PROFESSIONEEL

         Full-colour digitale druk, op een ruim aanbod papiersoorten en formaten                met een gegarandeerde kwaliteit.

3. AAN EEN SCHERPE PRIJS

Omdat wij geen beroep moeten doen op een externe drukker zoals de meeste winkels, kunnen wij onze drukkosten laag houden.

U kan bij ons onder andere terecht voor:

drukwerk voor alle gelegenheden
huwelijksdrukwerk
drukwerk voor alle gelegenheden

Ruim aanbod aan standaard gelegeheidsdrukwerk

Als drukkerij van gelegenheidsdrukwerk beschikken wij over een uitgebreid gamma van inkijkmappen met voorgedrukte kaartjes van de grootste aanbieders op de markt. Bovendien beschikken wij over een aparte showroom waar u in alle rust uw keuze kan komen maken.

Nadat u uw gelegenheidsdrukwerk heeft gekozen, maken we GRATIS EEN PROEFDRUK OP PAPIER zodat u vooraf weet hoe de uiteindelijke druk er zal uitzien alvorens wij onze drukpers starten.

gelegenheidsdrukwerk

Liever een eigen ontwerp? Ook dat kan bij onze drukkerij van gelegenheidsdrukwerk

Wij denken graag mee ‘out-of-the-box’ en ontwerpen graag al uw drukwerk volgens uw idee of wensen. Heeft u grafische kennis en heeft u al een eigen ontwerp? Dan verzorgen wij graag de druk. U ontvangt steeds een GRATIS PROEFDRUK OP PAPIER zodat u het eindresultaat kan bekijken vóór onze drukpersen starten.  Bovendien kan u kiezen uit een ruim assortiment papiersoorten.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte:

Wij stappen graag mee in uw verhaal! Geen enkel idee is ons te moeilijk of te gek.  Enkele van onze out-of-the-box realisaties: